Zoals de naam al doet vermoeden is de doelstelling van NL Helpt NL (Nederland Helpt Nederland) om Nederlanders elkaar te laten helpen. Dit kan op vrijwillige basis maar ook tegen een vergoeding.

NL helpt NL brengt vraag en aanbod samenbrengen en zorgen dat het samenbrengen veilig en betrouwbaar gebeurt. Wij houden dan ook vinger aan de pols door zowel hulp aanbieders als de mensen die hulp nodig hebben te vragen hoe het contact is verlopen.

Mensen die hulp zoeken doen een aanvraag bij ons op de website. Mensen die hulp aanbieden worden hierover bericht en zijn vrij om te reageren op de oproep.

De hulp zoekers en hulp aanbieders spelen in het goede verloop zelf ook een belangrijke rol. Hier bent u ook verantwoordelijk voor om het contact op een fijne manier te laten verlopen. Vaak bij het eerste contact is het gevoel al veelzeggend of u de andere persoon prettig in de omgang is of niet. U kunt altijd ons een berichtje sturen als u vragen heeft of opmerkingen. Wanneer al onze gebruikers zich houden aan de bekende waarde en normen zoals wij die in Nederland kennen verlopen de meeste contacten prima.
Psychcentral students can learn about what makes people ceoworld.biz/2019/07/29/how-to-overcome-procrastination-and-cope-with-the-task/ tick through psychcentral’s brain and behavior videos.